En påske med god samvittighet

Denne påsken har jeg hatt god samvittighet fordi jeg har klart å holde meg unna rekordbillig smågodt, og annet typisk påskegodt. Jeg har derimot falt for fristelsen til å kjøpe masse appelsiner som også har vært rekordbillig 🙂

20160304_182413

Organisk eller kjemisk livsstil

Jeg er ikke motstander av påskegodt, og elsker godis. Men jeg blir mer og mer bevisst hva jeg får i meg av kjemikalier og usunne ting. Det er ikke enkelt, men når man ønsker å leve mer og mer organisk må man holde seg hard. Jeg faller for fristelser jeg også, men forsøker å holde det til et minimum, og allikevel er det fremdeles mer enn hva jeg skulle ønske at det var. Trening, trening og atter trening er løsningen her som med alt annet. Og som med trening, må man endre vanene gradvis for at de skal sette seg som gode vaner.

Trene for sunnhetsmaraton

På påsketur i dag hadde jeg med meg grillpølser, som jeg ikke er stolt over, og ferdiglagde pølsebrød. Det var grove pølsebrød, så litt positivt er det. Og jeg hadde med 70 % mørk sjokolade som er økologisk og Fairtraide. Jeg har vent meg på smaken, og synes nå det er bedre enn melkesjokolade. Det er bedre for magen, og jeg spiser færre biter. Min datter var ikke helt fornøyd og mente jeg var det sunneste mennesket hun kjente. Så med alle mine laster, og all min dårlige samvittighet resten av året, har jeg fått et sunnhetsstempel. Og det er jeg stolt over. Det føles som når man trener til maraton, og man har klart å løpe den første kilometeren uten å dø en hel uke 🙂

Det finnes håp, og med jevn trening og støtte, kan vi alle klare å endre våre vaner, og etterhvert endre verden <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *