Velkommen til Ninas Økoblogg

Denne bloggen het tidligere Grønn Blogg, men nå endrer den navn fordi jeg også ønsker å ha med innlegg om økonomi. For meg er økonomi og økologi to sider av samme mynt <3 

Hvem er jeg og hvordan kan jeg hjelpe deg?

Jeg heter Nina og ble interessert i en mer bærekraftig tilnærming til økonomi allerede under studiene mine 🙂

​Jeg ønsker å hjelpe deg til å finne balansen mellom økonomi og økologi i din bedrift. Synes du dette er utfordrende og ønsker å vite mer? Da er det mulig å bestille en halvtimes prat over Skype, helt gratis, for å vurdere hvor du er og hvor du skal :-)​

De videre innleggene vil vise en del videoblogger fra meg der jeg beskriver erfaringer fra min økologiske bedrift, eller der jeg deler erfaringene deres der dere har sagt det er ok (trenger ikke dele navn) <3​

Håper du synes dette er matnyttig og at du vil følge bloggen. Jeg håper også at du vil dele dine erfaringer, både utfordringer og gleder :-)​

Vi møtes plutselig - her eller på Facebook - ninasolbakk.no​

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *