Den store klesbyttedagen – lørdag 16 april

Som jenter flest liker jeg å kle meg i nye, fine klær. Men jeg liker også å ha god samvitighet. Hittil i år har jeg klart å holde meg unna kleskjøp til meg selv, og vil gjøre det så lenge som mulig. Jeg har så det holder, og trenger heller å bruke opp en del klær nå.

Nå har det jo seg sånn at jeg også har kjøpt klær som av en eller annen grunn blir hengende i skapet. Derfor ble jeg veldig glad når jeg leste om den store klesbyttedagen, og tenkte at dette er en flott mulighet til å bytte fra plagg som aldri brukes fordi det enten er feil farger til meg eller ikke passet allikevel, til kanksje noen fine fargerike klær som passer til meg.

Du inviteres herved til et trivelig, uformelt og sosialt arrangement på Gulburet lørdag 16 april kl 11-16. Du blir så lenge du ønsker, og du trenger ikke ta med mer enn 2-3 plagg. 

Det blir muligheter for å kjøpe kaffe og noe å tygge på for de som ønsker det. Ta gjerne med deg partner, barna, besteforeldre eller tanter/onkler også 🙂

Blir det ikke nye klær i denne omgang, blir det nå uansett et trivelig sosialt arrangement…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *