Sustainable Business Day 2016

Et av årets happening for meg er den svenske konferansen Sustanable Buiness Day. Konferansen går av stabelen den 19 april i Stockholm, og jeg forventer at de skal samle rundt 700 bedriftsledere. Konferansen går hele dagen, og strømmes på nett for de som måtte være interessert i å følge den.

Les mer her; Sustanable business Day 2016

Om konferansen

Konferansen regnes som den største og leende arenaen for bærekraftig bedriftsutvikling i Norden. Konferansen vil ta opp tema som bygger på fjorårets hendelser, som signert klimaavtale og EUs 17 bærekraftsmål. de løfter frem det å sikre sin bedriftsstrategi for fremtiden. Jeg tar gjerne imot spørsmål knyttet til hva ulike hendelser og endringer kan ha av betydning for deg og din bedrift fremover. Det ligger store forventninger til næringslivet som løsning fremover, og du har kanskje allerede merket at det kan være større etterspørsel etter andre typer produkter, eller spørsmål knyttet til hvor og hvordan produktene er produsert. De tar opp tema som omhandler kunders belønning av bærekraftige bedrifter, og hvordan samarbeid kan gi nye og bærekraftige løsninger.

Høydepunkter fra konferansen

Jeg kommer til å følge denne konferansen, og legger ut flere blogger fra dagens høydepunkter. Dette betyr at du ikke trenger å følge med selv, men kan fokusere på din bedrift, og heller bruke noen minutter på min blogg for å lese om høydepunktene. Jeg håper dette vil være nyttig for deg i dine videre strategiske valg, og hører gjerne fra deg i kommentarfeltet om det er noe du lurer på eller om det er noe du ønsker jeg skal følge spesielt med på.

Gleder meg til å høre fra deg!

Varme hilsener fra Nina 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *